Homosexuella får adoptera, bra? dåligt?

Homosexuella får i Sverige idag adoptera barn, jag är jätte glad över det! Jag umgås med homosexuella killar och även tjejer, har nog bekanta i varje "kategori" så att säga :) Homo,bi,trans.. you name it! :) Jag själv anser att det är bra att homosexuella får adoptera barn, det finns inget som säger att man är en sämre förälder om man älskar en människa av samma kön, dom kan fort vara bättre föräldrar än andra pga att dom kanske (inte alltid) är mer öppensinnade än heterosexuella. Vad tycker du?
Bra? Dåligt?
Knulla lugnt!/ Fröken Fjun!

Kommentarer
Postat av: hugo

alltså det är ju fel med bög föräldrar, man måste ju tänka på dom stackars barnen som kommer få genomlida år av mobbning pga av sina föräldrar, fan synd som fan om barnen

2010-12-05 @ 20:11:16
Postat av: martinanyberg ;*

homosexuella ska självklart få adoptera barn.

2010-12-05 @ 20:17:56
URL: http://martinanyberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja varför ska dom inte få det?

homos är vanliga personer som alla andra bara det att dom sätts i en dålig sits, den ända skillnaden är väl att man inte är van vid det och då blir det konstigt, och i detta samhälle måste man smälta in för att ens kunna visa sig ute? detta kanske inte hörde till inlägget,

Här har du en fråga bara för frågandets skulls som du kan svara på, hur ska man göra med munnen om man ska suga av nån ? haha någon kanske tror att man biter tag i den och suger haha ;)

2010-12-05 @ 20:24:32
Postat av: Frida Boyner

Klart att dom ska få adoptera! För det första så vet man ju då att barnet verkligen är önskat och inte bara "ett misstag" som man betsämmer sej för att behålla. Plus att det barnet kommer troligtvis växa med att inte ha några problem med bögar. Det sista Sverige behöver är fler homofober!

2010-12-08 @ 13:39:04
URL: http://fridaboyner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0